Aktuális hírek

Várandós és gyermekágyas kismamák COVID19 elleni oltása
Ezúton szeretnénk tájékoztatni a rendelőnkben gondozott kismamákat, hogy a hatályos rendeleteknek ill. szakmai ajánlásoknak megfelelően a 12. betöltött terhességi hetet követően ajánljuk a koronavírus fertőzés elleni védőoltást. Az oltás Pfizer/BioNTech vakcinákkal történik a Semmelweis Egyetem oltó ...
Tájékoztató a koronavírus járvány miatt rendelőnkben hozott intézkedésekről
A koronavírus járvány miatt a betegeink, hozzátartozóik és az őket ellátó egészségügyi személyzet védelme érdekében a rendelőnkben is megelőző intézkedéseket hoztunk. Emiatt kérjük a betegeinket, hogy a vizsgálatokra maszkban érkezzenek, kísérő nélkül. Lázas, köhögő, légúti fertőzés tüneteit mutató ...
Új ultrahang készülék
2020. augusztusában rendelőnkbe egy új, minden igényt kielégítő General Electric Voluson S10 Expert típusú nőgyógyászati ultrahang készülék érkezett, amely további lehetőségeket nyit az ultrahang vizsgálatok területén és növeli a diagnosztikus biztonságot.
Dunakeszi rendelő
Szakrendeléseink bővítése céljából Dunakeszin, a Partner Irodaházban előreláthatólag novemberben nyitjuk meg új rendelőnket, ahol nőgyógyászati és kardiológiai szakellátással várjuk betegeinket. A rendelésen Dr Cseh Erika szülész-nőgyógyász és Dr Sallai László kardiológus szakorvosok várják Önöket.
Megújult honlap
Partnerünk, az Alexgraphics segítségével új honlapot terveztünk, amelyre a folyamatos megújulás igénye mellett a rendelési tevékenységünk kibővítése adott okot. Reményeink szerint a az új honlap az átláthatóságával, információtartalmával elnyeri az Önök tetszését is.