Új bejelentkezési telefonszámunk: +36 70 774 7934
Üdvözöljük az Aromo Orvosi Rendelő honlapján!

Nőgyógyászati rendelés és diétás tanácsadás Budapesten,
a Marina-parton

Nőgyógyászati rendelés
Aromo Rendelő - Budapest

Aromo Rendelő - Budapest

Az Aromo Rendelő Budapest egyik kedvelt részén, a XIII. kerületben, a Marina-parton található. Rendelőnk tevékenységi köre jelenleg a nőgyógyászati szakrendelés. 

Nőgyógyászati rendelés

Nőgyógyászati szakrendelés

Nőgyógyászati szakrendelésünkön a szakvizsgálat és tanácsadás mellett főként nőgyógyászati rákszűrést, ultrahang diagnosztikát, terhesgondozást végzünk. 

Diétás tanácsadás

Diétás tanácsadás

Dietetikai rendelésünkön a kiegyensúlyozott táplálkozás alapelveinek átadása mellett szénhidrátanyagcsere-zavarral, emésztőrendszeri panaszokkal, ételintoleranciával küzdőknek biztosítunk tanácsadást, és segítséget nyújtunk a túlsúly leadásához is.

Miért válassza rendelőnket?

-

Betegbarát rendelő

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően szolgáltatásaink egyre bővülnek, a szükséges műszeres vizsgálatokat helyben el tudjuk végezni.

-

Szakképzett orvosok

Csapatunk elhivatott, szakképzett orvosaink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Magas szakmai színvonalat, minőségi szolgáltatást nyújtunk önnek.

-

Személyre szabott

Orvosaink teljes figyelme Önre irányul. A várakozás perceit otthonosan kialakított környezetben tölthetik el.

Időpontot szeretne kérni?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Hasznos információk
Házasélet szülés után
A szülést követő hónapok szexuális téren a párkapcsolatnak nem a legaktívabb és legfrenetikusabb időszaka.
Táplálkozási tippek a szoptatás idejére
Különleges időszak a nők életében a szoptatás. Ilyenkor alakul ki az édesanya és gyermeke között az igen erős érzelmi kötődés, de emellett a kismamának arra is oda kell figyelni, hogy egészségesebben táplálkozzon. Mindent ehet, ami ízlik, a legfontosabb a változatosság.
Készüljünk a terhességre!
Egykor védekezési lehetőségek hiányában a terhességek gyakran nem várt örömteli eseménynek számítottak. Ma, amikor számos módszerrel lehet védekezni, inkább az a kérdés: mit érdemes tenni a családalapítást megelőzően.