Új bejelentkezési telefonszámunk: +36 70 774 7934

Szalóki Aliz Dr

2002-ben érettségiztem Veszprémben, a Lovassy László Gimnáziumban. 2008-ban szereztem orvosi diplomát Budapesten, a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Egyetemi éveim alatt hosszabb ideig tanultam külföldi orvosi egyetemeken, többek között az Amerikai Egyesült Államokban, Olaszországban, Spanyolországban, Mexikóban, Brazíliában és Tajvanon. Külföldi tapasztalataimat, a különböző gyógyítási szemléleteket igyekszem az itthoni munkám során is kamatoztatni. Diplomám megszerzése óta a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján illetve 2011. december óta az Országos Onkológiai Intézet Nőgyógyászati Osztályán is dolgozom. 

Fő érdeklődési köröm a nőgyógyászati onkológia, a rákmegelőző állapotok felismerése, kezelése, a HPV fertőzések illetve a daganatos betegségek megelőzésének lehetőségei. Ezen kívül szívesen foglalkozom kismamákkal, terhesgondozással és egészségneveléssel is.

Női nőgyógyászként nagyon fontosnak tartom, hogy a páciensekkel olyan bizalmi viszonyt tudjak kialakítani, amely elősegíti a nyitott, őszinte kommunikációt és ezzel a gyógyító munkát is.

  


    Vissza az előző oldalra